Samenwerking met het bedrijfsleven

WIN-WIN

Het Florijn College levert ieder jaar weer honderden vakspecialisten af op de arbeidsmarkt. Aankomend talent, dat met opgefriste kennis nog meer gewicht in de schaal legt. Die bron is voor het bedrijfsleven van levensbelang.

Willen wij je uit laten groeien tot een gewaardeerde arbeidskracht, dan moeten we precies weten wat er straks van je verlangd wordt. Daarom werken wij intensief samen met regionale bedrijven en instellingen.

Zij helpen ons aan actuele, toekomstgerichte marktkennis. Kennis van de laatste vakontwikkelingen, praktische leermiddelen en handige tips en gegevens voor bijvoorbeeld simulatieprogramma's.
Zowel landelijk als regionaal denken we ook samen na over de inhoud van de onderwijsprogramma's en de examens. Of over de vaardigheden waarover je moet beschikken om goed te functioneren, zoals gevoel voor service, inlevingsvermogen, managementkwaliteiten, enz.

En…zeer belangrijk: zij helpen jou aan een verantwoorde stage- of praktijkplaats. Een grote kans dat die uitmondt in een succesvolle baan!

Bedrijven die meer informatie willen over stage en stagiaires kunnen hier klikken.