Fashion

Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
De junior productmanager fashion zorgt er samen met collega's voor dat een commercieel aantrekkelijke en bij het bedrijfÖ
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
De junior stylist werkt bij een geïntegreerd confectiebedrijf of kop staart bedrijf op de afdeling waar collectie-iÖ
Fashion is serious business. Het is een van de grootste en meest dynamische wereldindustrieën. Niet zo vreemd, want iedereen volgt de mode. Mode bepaalt het straatbeeld en is onderhevig aan trends.

De modebranche is continu in beweging en daardoor veeleisend. Een snelle, bedrijvige wereld die de consument steeds een paar stappen voor is en waarin creativiteit, gevoel voor (mode)trends en commercieel inzicht belangrijk zijn.

Tussen het ontwerp en het moment dat de collectie in de winkel hangt, vindt een omvangrijk productieproces plaats. Je kunt hierbij denken aan de selectie en inkoop van stoffen en fournituren, evenals kwaliteitscontroles. Maar ook transport en logistiek, zowel nationaal als internationaal maken onderdeel uit van dit proces.

Jij bent in dit proces een belangrijke schakel. Nauwe samenwerking met verschillende mensen en partijen is belangrijk. Je moet dus beschikken over goede contactuele eigenschappen. Samen zorg je voor een goed eindproduct.